Георги Марков е добре, чака да го изпишат

Георги Марков е добре, чака да го изпишат | StandartNews.com

Анталия. В добро състояние и бодър дух е бившият национал Георги Марков, информира Gong.bg. Изпълнителният директор на Локо София е в болницата „Медикал Парк" в Анталия. Той ходи без проблеми, не изпитва никакви болки и очаква в най-скоро време да бъде изписан.

Сърдечни проблеми вкараха Марков по спешност в елитната частна клиника в турския град, където условията са чудесни. Георги е сам в стая с телевизор и баня и единственото, което го мъчи, е скуката и гладът. От вчера обаче и порционът му е по-голям, след като очевидно е отпаднала диетата, на която го бяха поставили в интензивното отделение. От хотел „Конкорд", където е настанен тимът на Локомотив Сф, пък са му изпратили специален букет с цветя в болницата.

„Чувствам се добре. Винаги съм бил бодър, само че преди два дни получих болки в гърдите, дойдох на лекар и ме задържаха тук, тъй като съм имал запушване на кръвоносен съд. Направиха ми артроскопия, за да проверят какъв е проблемът. Трябваше още днес /б.а. вчера/ да ме изпишат, но ми казаха да остана и тази вечер в болницата. Хубава е стаята тук, но е неприятно. Тези хубави стаи да ги оставим по-настрани. Докторът още не ми е казал дали ще мога да пътувам със самолет за България или ще се върна с автобуса", разказа тоj пред 'Дарик и "Gong"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай