Георги Иванов: Подценихме мача

Георги Иванов: Подценихме мача | StandartNews.com

Дупница. Старши треньорът на "Левски" Георги Иванов-Гонзо заяви, че причината за равенстовот при гостуването на "Марек" е подценяването на мача от страна на неговите играчи.

Иванов също така имаше претенции към главния рефер Георги Игнатов, който отсъди две дузпи в полза на сините.

"Подценихме мача. Проспахме цялото първо полувреме. По-голямата част от него изобщо и не се игра, защото домакините само лежаха и бавеха времето. През второто полувреме изпуснахме стопроцентови положения, които дори малките деца ще вкарат", заяви Иванов пред "Диема".

"Типично по български след силен мач развалихме впечатленията. "Марек" с нищо не ни затрудни във фаза защита, но част от нашите футболисти бяха дошли на разходка в Дупница. Мислеха си, че "Марек" ще падне ей така. Много съм разочарован от начина, по който играхме. Не можех да позная, че това е "Левски", допълни той.

Според него дузпите, които бяха отсъдени в полза на "Левски", са стопроцентови. "Ако има пет дузпи, пет трябва да се свирят. Не трябва с това да се съобразяват (съдиите). А на повторението ще се види, че играч на "Марек" игра с ръка при ситуацията за гола", обясни Иванов.

По думите му играчите на "Левски" трябва да разберат, че трябва да показват агресия и голямо желание във всеки мач, защото нито един отбор няма да загуби без борба.

"Все пак нивата е дълга, животът продължава и този мач не трябва да ни се сваля самочувствието, и да намаля нашата инерция", завърши Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай