Георги Градев каза кой трябва да поеме БФС: Единственият начин нещата да тръгнат

Конгресът на централата на 15 март в София

Георги Градев каза кой трябва да поеме БФС: Единственият начин нещата да тръгнат | StandartNews.com

Стилиян Петров трябва да е президент на Българския футболен съюз. В това е убеден Георги Градев. Бившият вратар е един от кандидатите за шеф на БФС на предстоящия конгрес на централата на 15 март в София. В интервю за "Хоризонт" Георги Градев се аргументира защо трябва Стилиян Петров да бъде президент на БФС и дали той ще участва в изборите.

"Аз няма да си присвоявам чужди идеи. Идеята не е моя, идеята се роди още миналата година лятото. Разговори са се водили, както със Стилиян, така и с Димитър по този въпрос. За съжаление не знам защо тази идея стои като тайна в обществото, че има такава опция. И аз реших, че днес е време някой да го каже на глас, тъй като остават само три дни, в които клубовете трябва да решат кого да издигнат за кандидат за президент", каза Георги Градев. Той увери, че утре ще внесе необходимите документи, с които да участва в изборите на 15 март.

"Единственият начин в момента нещата да тръгнат, държавата да ни обърне внимание, ФИФА и УЕФА да ни обърнат внимание, това разделение да спре е да сложим Стилиян Петров отпред. За това още веднъж казвам, сега е моментът, клубовете имат още три дни да вземат решение на Управителен съвет, предложете Стилиян Петров и подайте документите в БФС", добави Градев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай