Гавра! Правят от ЦСКА - ФК "Лупи"

Гавра! Правят от ЦСКА - ФК "Лупи" | StandartNews.com

Така добре ли е, радва се адвокат Василев

Гриша Ганчев и компания си направиха нова гавра с ЦСКА. Столична медия публикува на сайта си разпечатка от покана за свикване на Общо събрание на акционерите. Основната точка в него е преименуването на ПФК ЦСКА АД, както е името на оригиналното дружество, на ФК Лупи АД. Адресът също се сменя от този на "Драган Цанков" на този, в който се помещава жилището на Николай Паслар. Както е известно, бившият борец бе назначен за изпълнителен директор, след като Александър Тодоров бе отстранен, защото подаде документи за участие на "армейците" в първенството.

"Така добре ли е, ФК Лупи?", попита на стената си адвокат Радослав Василев, който представляваше "Литекс" в УЕФА. Преди седмица "оранжевите" решиха да се намърдат на мястото на легендарния клуб, като се прекръстиха на ПФК "ЦСКА - София" АД.

Според запознати общо събрание обаче не може да бъде свикано без синдик Дора Милева, която се разпорежда с акциите. Ходът явно е отчайващ, защото стана ясно, че ПФК ЦСКА АД ще реши своите проблеми.

Бизнесменът Васил Божков се е договорил също с основните кредитори на "червените", както и с НАП. Той иска да изкупи всички борчове, с което си гарантира, че БФС ще приеме оздравителния му план.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай