Гаджето на Фелпс се оказа мъж

Гаджето на Фелпс се оказа мъж | StandartNews.com

Двамата правили секс по време на мач, още на първата им среща

Лошите новини за най-успешния олимпиец в историята - американският плувец Майкъл Фелпс, явно нямат край. След като в момента е със спрени права заради нарушаване на обществения ред и беше принуден да мине през клиника за алкохолици, имиджът на носителя на 22 олимпийски медала отново бе накърнен.

41-годишната интимна приятелка на плувеца - Тейлър Лиан Чандлър, разкри, че се е родила като мъж под името Дейвид Рой Фич. В профила си във Фейсбук Тейлър допълва, че тя никога не се е чувствала като момче и винаги е била момиче. В тийнейджърските си години е преминала тестостеронна терапия, а впоследствие си е направила и операция за отстраняване на мъжките полови органи.

Тя допълва, че са се запознали с Майкъл в социалната мрежа Тиндър. Тя разкрива, че двамата правили секс още на първата си среща, която била по време на мач от NFL.

"Любихме се на полувремето, а по-късно отново правихме секс. Интимността с него беше невероятна. Това беше първият път в живота ми, когато някой ме накара да се чувствам като истинска жена. Никога не е ставало дума за това, че съм се родила като момче - с него се чувствах естествено. За първи път се видяхме на живо на мач на "Балтимор Рейвънс" едно нещо доведе до второ, трето и така на полувремето стигнахме до секс", разкрива още блондинката. 41-годишната мис Чандлър обяснява, че нейното признание най-вероятно ще доведе до края на връзката й с известния атлет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай