Фюри дава шанс на Кобрата за титлите (ОБЗОР)

Фюри дава шанс на Кобрата за титлите (ОБЗОР) | StandartNews.com

Кубрат Пулев смачка Захарния Мо за 108 секунди

Кубрат Пулев може да се бие с Тайсън Фюри съвсем скоро за световните титли в тежка категория, призна чичото и треньор на новия крал по бокс в тежка категория Питър Фюри. "Всички мачове са възможни. След като преминем през Кличко, Тайсън ще се бие на всеки три месеца. Кубрат е много силен и техничен боксьор", призна родата на Джипси кинг пред "Диема спорт".

Самият Пулев пък продължи с победоносната си серия след поражението от Владимир. Бившият европейски шампион за професионалисти размаза Морис Харис с нокаут в средата на първия рунд пред 3300 зрители. Кобрата повали Захарния Мо си с чудовищен десен в тялото едва 108 секунди след началния гонг. Това е най-бързата му победа на профи ринга. 34-годишният Пулев призна, че има намерение да атакува някоя от по-малките титли през следващата година. "Очаквах много по-голям отпор от съперника. Не можеше да ме достигне, което ми даде възможност да атакувам веднага. Може би през март ще е следващият ми мач", призна Кубрат след двубоя.

Той също не пропусна да благодари на множеството българи, които го подкрепиха в залата в Хамбург. Силни възгласи "Българи, юнаци" огласиха срещата. Гвоздеят на програмата бе мачът на големия приятел на Кобрата - Джак Кулкай. Роденият в Еквадор боксьор защити междинната световна титла на WBA в категория лека средна. Златният Джак се разправи с претендента Денис Хоган с 3:0 съдийски гласа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай