Фюри: Нокаутирах един идиот, Бог да го пази

Тайсън Фюри с поредни емоционални изказвания след победата

Фюри: Нокаутирах един идиот, Бог да го пази | StandartNews.com

Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че за пореден път е доказал, че е най-добрият боксьор в света.

Няма как да е иначе, след като триумфира отново над големия си съперник Дионтей Уайдлър, при това с нокаут в мач с много обрати.

"Бях на земята два пъти, бях наранен, Уайлдър удря силно. Това беше страхотен мач, няма да търся оправдания, Уайлдър е топ боксьор. Винаги съм казвал, че аз съм най-добрият в света, а той е номер 2.

Никога не се съмнявайте в мен. Когато ножът опре до кокала, аз винаги се справям", коментира Фюри след успеха в зала "Ти-Мобайл".

"За пореден път доказвам, че никога не трябва да ме отписват. Това не беше най-доброто ми представяне, но свърших това, което трябваше да направя. Той всеки път ставаше от земята, но едно дясно кроше го довърши. Не бях наранен, когато те ударят, се събуждаш на пода. Изправих се и бях в пълно съзнание през цялото време", допълни британецът.

"След края отидох при него и го поздравих, а той не искаше да покаже никакво уважение и спортсменство. Той е идиот. Моля се за него. Благодарен съм, че и двамата излязохме от мача цели и ще се приберем при семействата си", каза още световният шампион.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай