Футболно лято с Winbet – Евротурнирите и Лига на нациите предстоят

За тези, които не могат да издържат без футбол, Winbet дава интересна алтернатива в “скучните” месеци

Футболно лято с Winbet – Евротурнирите и Лига на нациите предстоят | StandartNews.com

Футболният сезон приключва на клубно ниво, което обикновено е знак за най-запалените фенове, че се задава период на скука. Действително след края на май всички големи първенства са излъчили своите шампиони и изпадащи, изиграни са финалите както в европейските турнири, така и в националните купи. Предстоят два месеца за почивка, в които тези страсти минават на заден план. Но ако искаме да играем в winbet въпреки това, какво можем да открием? Ако разгледаме внимателно, възможностите никак не са малко.

Да започнем от това, че футбол все пак не се играе само в Европа. Клубните шампионати в Южна и Северна Америка се развиват по различен график, като обикновено стартират в първата половина на календарната година и приключват някъде през ноември. През 2022-ра трябва да финишират дори по-рано заради Световното първенство, което се провежда на необичайно място и в необичаен период - в Катар от 21 ноември до 18 декември. Така че лятото отвъд Атлантика ще бъде особено интензивно, а интересни мачове съвсем не липсват. Първенствата на Бразилия и Аржентина сами по себе си са култови, а в менюто на Winbet ще намерим още редица предложения от Южна Америка. Не бива да се подминава с лека ръка и американската Major League Soccer, където се изявяват все повече и повече звезди на световно ниво.

Футболът в Европа също не спира

Това, че основните клубни първенства приключват, не означава, че под егидата на УЕФА няма да се играят мачове два месеца. Първо, в началото на юни предстои натоварена програма в Лигата на нациите, която отново е доста сгъстена заради Мондиал’22. Националният ни отбор също има ангажименти, а мачовете на България присъстват и в програмата на Winbet. Реалната пауза без почти никакъв футбол е във втората половина на юни, и то не напълно, тъй като някои първенства в Европа също се играят по системата пролет-есен. Е, не са от най-интересните, когато няма друго, и цацата е риба.

А още в началото на юли стартират квалификационните кръгове в евротурнирите. Вярно е, че в началото участват основно нискоразрядни отбори, но пък за нас ще бъде интересно как ще се представят българските отбори. Стартира ли тази фаза, то вече е ясно, че всяка седмица има интересни двубои, които могат да се следят и на които могат да се правят прогнози.

За тези, които не могат да издържат без футбол, Winbet дава интересна алтернатива в “скучните” месеци. Става дума за виртуалните спортове, които са сериозно застъпени в платформата за онлайн залози. Тук, естествено, не говорим за истински спорт, а по-скоро за електронна игра. Но има футбол, има отбори, които наподобяват истинските, мачовете се провеждат непрекъснато, макар и изходът от тях да се генерира от компютърен алгоритъм. Това може да бъде интересно развлечение, макар че непрестанният му характер носи и потенциала да увлече повече, отколкото е безопасно. Въпросът е, че футболът не спира. Winbet също. Букмейкърът винаги е готов да предложи нещо ново и интересно на своите потребители.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай