Футболисти на ЦСКА направиха дует

Футболисти на ЦСКА направиха дует | StandartNews.com

София. Присо и Анисе взривиха Фейсбук със свой вокален дует. Двамата играчи на ЦСКА пуснаха в социалната мрежа парче, в което се пее: ""България, обичаме те!". Видеото бързо събра стотици одобрителни постове и лайкове от привърженици на 31-кратните шампиони.

Бойците в зелени екипи имат нужда от помощта на феновете. Това се казва в декларация, пусната вчера от пресслужбата на "Лудогорец". В комюникето се казва още, че разградчани "нямат повече право на грешки по пътя към титлата".

Мечечиев се завръща в групата на "Локо" (Пд) за мача в понеделник срещу "Лудогорец". Защитникът, който кара втория си период на "Лаута", получи контузия в коляното преди старта на полусезона и пропусна петте кръга.

Турнирът в памет на Юлиян Манзаров се очертава да бъде изключително силен тази година. В него участие ще вземат юношите старша възраст на ЦСКА, "Лудогорец", "Ботев" (Пд), "Чавдар" (Етр), както и чуждестранните тимове на "Стяуа" и "Единство"(Черна гора). Жребият за двете групи по три отбора се тегли днес.

До дни затревяват два от терените на базата на "Ботев" (Пд) в Коматево. В момента те се изравняват, а от няколко дни се напояват обилно с вода. Очаква се в понеделник да започне тяхното сеене с трева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай