Финалът за Копа Либертадорес пряко по MAX sport 4

Сантос и Палмейрас ще определят носителя на трофея от 22 ч довечера

Финалът за Копа Либертадорес пряко по MAX sport 4 | StandartNews.com

Финалът в най-престижния клубен турнир в Южна Америка – Копа Либертадорес, ще се излъчи за втора поредна година пряко по спортните канали MAX Sport. През този сезон до битката за отличието достигнаха два легендарни бразилски клуба – Сантос и Палмейрас. Домакин на сблъсъка ще е величественият стадион „Маракана“ в Рио де Жанейро, който, за съжаление, ще остане с празни трибуни. Двубоят е в събота от 22:00 часа и ще се излъчи пряко по MAX Sport 4.

За да достигне до финала, Сантос отстрани на полуфиналите Бока Хуниорс с общ резултат 3:0. Палмейрас, от своя страна, драматично се справи с другия аржентински гранд Ривър Плейт с общ резултат 3:2. Тимът на Пеле е печелил три пъти отличието от надпреварата (1962, 1962 и 2011 г.), докато „зелените“ от Сао Пауло са триумфирали в Копа Либертадорес единствено през 1999 г.

След южноамериканските страсти в събота вечер, за неделния ден MAX Sport 1 ще предложи на футболните фенове две атрактивни и най-вероятно резултатни дербита от нидерландската Ередивизи. От 15:30 часа Фейенорд посреща ПСВ Айндховен, а от 17:45 ч. АЗ Алкмаар е домакин на Аякс.

По традиция MAX Sport 4 ще излъчи и най-интересните двубои от поредния кръг на испанската Ла Лига. В събота от 17:15 ч. Реал Мадрид е домакин на Леванте, а точно 24 часа по-късно Кадис приема лидера Атлетико Мадрид. Голямото дерби в Испания този кръг е между Барселона и Атлетик Билбао, което започва в 22:00 часа.

MAX Sport 3 пък ще зарадва феновете на италианския футбол с прякото излъчване на всички най-интересни двубои през уикенда. В събота от 16:00 часа лидерът Милан гостува на Болоня, а от 19:00 часа Ювентус ще преследва трите точки в Генуа на гости на Сампдория. Съботният ден ще се затвори с домакинството на Интер на Беневенто от 21:45 ч.

В неделя италианският футболен маратон по MAX Sport 3 започва от 13:30 ч. с двубоя между Специя на Андрей Гълъбинов и Удинезе. След него, от 16:00 часа, е любопитният сблъсък между Аталанта и Лацио, от 19:00 ч. Наполи приема Парма, а в 21:45 ч. един срещу друг излизат Рома и Верона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай