Феновете пратиха Гришо на финал в Мексико

За първото място хасковлията ще спори с Дел Потро

Феновете пратиха Гришо на финал в Мексико | StandartNews.com

Фенската любов се оказа в основата за клаисрането на финала на Григор Димитров на виртуалния турнир в Лос Кабос (Мексико). Гришо спечели с 63% вота на феновете в социалните мрежи срещу Фабио Фонини. 

Следващият противник на българина стана ясен по-рано, след като аржентинското дерби между Шварцман и Дел Потро приключи в полза на втория. При евентуална победа срещу аржентинеца нашето момче ще бъде победител в Мексико.

Григор Димитров участва във виртуалната надпревара заедно с Фабио Фонини, Диего Шварцман, Фелисиано Лопес и 12 други състезатели.

Схемата на турнира стана ясна в понеделник, като първата ни ракета започна участие в надпреварата срещу Иво Карлович, на когото нашето момче не даде нито шанс, а впоследствие се наложи и над Тейлър Фриц, печелейки 81% от гласовете на феновете. Довечера във Франция Димитров започва вече истинското си участие на корта. Той ще играе с Ришар Гаске от 21,30 ч (б.в.) в UTS 2. Утре по същото време е мача му с Фелисиано Лопес. Max Sport 2 ще излъчи пряко и двата мача на Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай