Фалшива новина за парите на "Левски"

Националната лотария продължава издръжката на синия отбор, каза Димитър Ганев

Фалшива новина за парите на "Левски" | StandartNews.com

Фалшива новина за парите на "Левски". Твърдението, че "Националната лотария" на Васил Божков излиза от синия клуб обиколи за секунда медийното пространство и предизвика напрежение, но се оказа, че не е вярно. Опровержение направиха първо от "Левски". След това "сензацията" отрече и изпълнителният директор на „Националната лотария“ Димитър Ганев. Той даде специално интервю Дарик радио и dsport.bg и заяви, че ангажиментите към отбора ще продължат да бъдат изпълнявани и за в бъдеще. „Ние смятаме да направим всичко възможно да продължим да финансираме Левски“, каза Ганев.

"Не знам от къде се е появила информацията, че Националната лотария няма да финансира повече Левски. Такова нещо от нас няма. Ние смятаме да направим всичко възможно да продължим да финансираме Левски. Дали ще можем да продължим да го финансираме с парите, с които сме го правили до момента е друга тема", каза Ганев. И увери, че "на този етап в клуба има пари".

По повод другата тиражирана новина, че сметките на Националната лотарията са запорирани, Димитър Ганев каза: "В момента нашите операции продължават. Работим, всичко е наред.".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай