Евро 2021. Къде ще го гледаме?

Всички мачове на живо са при Нова Броудкастинг груп

Евро 2021. Къде ще го гледаме? | StandartNews.com

Всички мачове от европейското първенство по футбол, 27 от които на живо, ще бъдат на разположение на зрителите на Нова Броудкастинг Груп това лято.

Спортните фенове ще могат да гледат вълнуващите двубои на живо в ефира на NOVA и DIEMA, както и в каналите на DIEMA XTRA в HD качество. Срещите от УЕФА ЕВРО 2021 ще бъдат излъчени съвместно с Българската национална телевизия, в телевизионните канали БНТ 1 и БНТ 3.

След като бе отложено с 12 месеца, заради световната пандемия, УЕФА ЕВРО 2021 ще стартира на 11 юни от 22:00 ч. с мача на откриването между Турция и Италия, който ще бъде излъчен съвместно в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.

С богата програма, представяне на финалистите, интересни рубрики и актуални интервюта, от 25 март в ефира на DIEMA SPORT 2 стартира магазинното предаване, посветено на първенството - “Пътят към УЕФА ЕВРО 2020“, което ще се излъчва всеки четвъртък вечерта.

Поредицата „Пътят към УЕФА ЕВРО 2020“ ще бъде излъчена и по Българската национална телевизия в уикендите, предшестващи шампионата. 12-те епизода влизат в програмата на БНТ 1 в събота и неделя от 17:30 ч. Първото предаване ще бъде излъчено на 24 април.

Интересният факт е, че своят дебют в домакинството на европейското първенство по футбол се очаква да направят 8 града и 7 държави.

Мачовете ще се проведат в Лондон, Мюнхен, Рим, Баку, Санкт Петербург, Букурещ, Амстердам, Дъблин, Билбао, Будапеща, Глазгоу и Копенхаген.

За първи път мачове от финалния турнир ще има на територията на Азербайджан, Русия, Румъния, Република Ирландия, Унгария, Шотландия и Дания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай