Ева вдигна всички за "Атлетико"

Ева вдигна всички за "Атлетико" | StandartNews.com

Чудо се случи в "Челси" само ден преди важния реванш от полуфиналите в Шампионската лига срещу "Атлетико" М (0:0 преди седмица). Смятаният за сигурен отсъстващ срещу "дюшекчиите" Петър Чех се появи на вторнишката тренировка, в която се включи на почти пълни обороти. Вратарят извади рамо преди седмица в първия мач с "Атлетико". "Всичко е наред. Оправих се. Ще играя. Благодаря на Ева за помощта", каза Чех след заниманието.

Докторката Ева Карнейро, за която не е тайна, че симпатизира на "Реал" М, е помогнала и на Джон Тери. Капитанът на "сините" изкълчи глезен също на "Висенте Калдерон", но във вторник се включи в заниманието. Самуел Ето'о и Еден Азар, които имаха травми, също са на крака. "Имаме една цел и тя е да спечелим мача и да стигнем до финала. Ще е трудно, защото "Атлетико" е опасен отбор", каза крилото на "сините" Андре Шурле.

"Дюшекчиите" чакат два автобуса

да бъдат паркирани пред вратата на "Челси" в сряда вечер, когато двата отбора трябва да определят втория финалист в Шампионската лига. Звездата на испанците Диего Коща заяви, че е сигурен в успеха. "Мачът ще бъде различен в сравнение с първия на "Калдерон". Възможно е "Челси" да паркира и два автобуса пред своята врата, ако успеят да вкарат първи. Според мен Диего Симеоне и Жозе Моуриньо са двамата най-добри треньори в света в момента. Битката ще е сериозна", каза Коща. "Не съм чул феновете на "Челси" да скандират моето име по време на първия мач. Не ми пука за тях. Аз съм футболист на "Атлетико" и искам да печеля трофеи тук", допълни Диего. Съотборникът му Арда Туран бе по-умерен. "Нищо не се знае. Трябва да наложим нашия стил, за да спечелим. Това ще е най-трудната задача", добави Туран.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай