Ето кой е новият треньор на Наполи

Сделката е била осъществена тази вечер

Ето кой е новият треньор на Наполи | StandartNews.com

Франческо Калцона е новият треньор на италианския шампион Наполи. Сделката е била осъществена тази вечер и се очаква съвсем скоро да бъде обявено официално. Новината беше потвърдена и от президента на Наполи Аурелио де Лаурентис. 

"Винаги е болезнено да уволниш приятел. Той ни подаде ръка, когато беше в затруднение. Дали това е интелигентно решение? Ще видим. Приветстваме Калцона, който познава 80 процента от нашите играчи", обясни президентът пред Sky Sports пред хотела, където се водеха преговорите, предаде "Топ спорт".

Това е третата треньорска рокада през последната година при неаполитанцияте, като в самото начало на сезона Руди Гарсия замени Лучано Спалети, след което бе назначен Валтер Мадзари, а сега в южната част на ботуша пристига 55-годишният Калцона.

Твърди се, че специалистът е подписал договор до края на сезона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
BBS
преди 2 месеца

Шокиран съм, наскоро научих, че 90% от хората са заразени с пapaзити, поради тях имаме повечето заболявания (включително рак), алергии, хронична умора и главоболие, торбички под очите, акне и папиломи, чести настинки и слаб имунитет, тази инфекция бавно ни убива. Вземете теста и разберете дали сте заразени и как да спасите себе си и близките си:----- https://shout.to/testa

Откажи