Efbet дава леко предимство на Лудогорец срещу ХИК Хелзинки

Коефициентите на Ефбет са в полза на българския шампион

Efbet дава леко предимство на Лудогорец срещу ХИК Хелзинки | StandartNews.com

Лудогорец очаква следващия си мач в груповата фаза на Лига Европа, като в четвъртък (6 октомври) ще гостува на финландския шампион ХИК Хелзинки. „Орлите“ имат добър шанс да продължат с доброто си представяне в турнира, като букмейкърът Efbet им дава леко предимство в този сблъсък. Коефициентите за двубоя във финландската столица може да видите и без efbet регистрация, но се нуждаете от акаунт на ваше име, ако искате да залагате на мача. Букмейкърът предлага много възможности за залози и атрактивни пазари на завишени коефициенти за интригуващите футболни срещи, каквато несъмнено е тази между ХИК и Лудогорец.

Българският шампион стартира с победа и загуба в груповата фаза на Лига Европа. В първия кръг отборът записа страхотен успех с 2:1 у дома срещу Рома. След това Лудогорец изигра добър мач като гост на Бетис в Испания, но допусна поражение с 2:3. „Орлите“ показаха своя потенциал и ще се борят за едно от първите две места в групата. В момента тимът на Анте Шимунджа е втори в класирането с три точки, колкото има и третият Рома, докато ХИК Хелзинки няма спечелена точка.

Лудогорец сякаш подцени последния си мач в първенството, като допусна поражение с 0:1 от Локо София далеч от дома. Червеният картон на Сисиньо в 14-ата минута направи двубоя за шампионите доста труден. Сисиньо игра пълни 90 минути в мачовете с Бетис и Рома в Лига Европа, така че се очаква да започне титуляр срещу ХИК Хелзинки в четвъртък. Лудогорец в момента е без победа в три поредни срещи, така че трябва да изиграе добър мач и да се пребори за успеха в Хелзинки, ако иска да има добри шансове да продължи на директните елиминации в Лига Европа.

Финландският отбор загуби първите си две срещи в груповата фаза на турнира и това не бе изненада за залагащите в Efbet. Отборът на ХИК бе в ролята на аутсайдер в двубоите срещу Бетис и Рома. Срещу испанците, финландският тим загуби с 0:2 на собствен терен на 8 септември. Последва тежко гостуване на „Стадио Олимпико“, където ХИК се държа достойно през първото полувреме, макар и да беше с 10 души след изгонването на защитника Миро Теньо в 14-ата минута. След почивката ХИК рухна и загуби двубоя с 0:3. Финландският тим знае, че сега има отлична възможност да спечели първи точки в групата. Все пак Лудогорец на хартия е по-класният тим и влиза като фаворит в срещата.

Коефициентите на Ефбет са в полза на българския шампион. Няколко дни преди срещата ставката за победа на "орлите" е 2.10, докато успех на ХИК е оценен на 3.65. Опцията за над 2.5 гола в мача също не е лоша, тъй като и двата двубоя на "орлите" в турнира до момента бяха с три или повече гола. Ако очаквате успех на Лудогорец срещу ХИК , но искате да подсигурите залога си, може да се насочите и към селекцията равен няма залог в полза на "орлите".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай