Е20 000 за победа над Хърватия

Е20 000 за победа над Хърватия | StandartNews.com

Ковач, включи ме в менюто, скочи защитник на ЦСКА

Националите ни ще получат по 20 000 евро на калпак, ако победят Хърватия. Срещата е в петък на стадион "Васил Левски" от 21,45 часа.

Сумата на премията бе разкрита от Тончи Кукоч пред хърватските медии. "България е настръхнала, чака победа. Съотборникът ми Апостол Попов ми разкри за какви пари ще играят. Стадионът им ще бъде пълен, а той е щастлив, че аз не получих повиквателна", продължи Кукоч, който е известен в Хърватия с голямата си уста. Той не прости на селекционера Нико Ковач и за пореден път го нападна, че го пренебрегва.

"Време е да признае силните ми мачове и да получа шанс, за да покажа това, което мога. Още преди да дойда в България, Роберт Ярни ми изготви специална програма, по която да тренирам всеки ден", разкри левият бек, който на страницата си във Фейсбук твърди, че е номер 1 на този пост в Хърватия. Тончи се похвали също, че е любимец на феновете. 10 000 българи са станали негови поддръжници в мрежата, а освен това по 1000 пътували из цялата страна, за да го гледат.

В същото време стана ясно, че Симе Вършалко пропуска мача в София. Защитникът на "Сасуоло" е получил контузия. Нико Ковач обаче няма да вика друг човек на негово място. Затова бе нападнат от медиите. "Ако още един от отбраната се контузи, Ковач ли ще играе?", питат медиите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай