Драмите продължават! Треперят за още един мегатрансфер

Какво съобщиха от Байерн за Хари Кейн

Драмите продължават! Треперят за още един мегатрансфер | StandartNews.com

Още една трансферна драма в Европа не е приключила.

Хари Кейн все още не е завършил трансфера си в Байерн Мюнхен, но германските футболни шампиони работят усилено по финализиране на сделката. Това съобщи старши треньорът на отбора Томас Тухел на пресконференция днес, предаде БТА.

Според различни информации, капитанът на Тотнъм е дал съгласието си за трансфер, който може да възлиза на около 100 милиона евро - рекорд за Бундеслигата.

"Работим с всички сили за финализиране на тази сделка. Това можем да го потвърдим, но все още нищо не е завършено. Аз съм треньор на Байерн и не мога да говоря повече за футболисти, които не са в нашия отбор", каза Тухел, цитиран от Ройтерс.

"От опит знам, че с такива трансфери може да се случи всичко и опциите са много. Водеща за нас е да го имаме в състава ни, но в момента това не е факт. Все пак говорим за огромен трансфер, тъй като опитваме да изкараме капитана на Англия от Висшата лига".

Байерн ще започне новия сезон в Германия с мач за Суперкупата срещу РБ Лайпциг. Бундеслигата стартира следващата седмица, а съперник на баварците на 18 август е Вердер Бремен с българския национал Илия Груев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай