Драматичен обрат за Неймар! Какво го сполетя

Само месец след появата на дъщеря му

Драматичен обрат за Неймар! Какво го сполетя | StandartNews.com

Инфлуенсърът и доскоро приятелка на Неймар - Бруна Бианкарди, обяви края на връзката си с него, съобщи "Hello!".

Само месец и половина след раждането на дъщеря им двойката приключи любовната си история, пълна с възходи и падения, предаде "Дир". 

В социалните си мрежи тя написа: "Това е лично. Предвид ежедневното ми споделяне на новини, искам да поясня, че нямам връзка с никого. Надявам се да спрат да ме свързват с предполагаеми изневери от страна на Неймар. Благодаря много."

31-годишният футболист и 29-годишният инфлуенсър изживяха бурна връзка, често засенчена от упорити слухове за изневяра от страна на спортиста. Бразилският информационен портал "Em Off" дори разкри споразумение за поверителност, което двойката била сключила. Според него играчът на "Ал-Хилал" и Бианкарди са имали "отворена връзка", позволяваща на Неймар да има и други отношения с жени, но "без да ги целува и да разпространява информация".

Що се отнася до новороденото, което посрещнаха наскоро - новината за бременността на Бруна дойде малко след като двамата решиха да дадат втори шанс на връзката си. За съжаление, проблемите с изневярата изплуваха отново и Неймар пое отговорност. Играчът публично призна грешката си и искрено се извини на половинката си. "Бру, правя това за теб и семейството ти. Имам нужда от теб в живота ни... Направих грешка. Сгреших." Освен това я нарече жената на живота си. "Всичко това засегна един от най-специалните хора в живота ми. Жената, която си представях да бъде до мен... Не мога да си представя себе си без теб", написа той. В заключение каза: "Не знам дали ще проработи, но днес съм сигурен, че искам да опитам. Целта ни ще надделее, любовта ни към бебето ни ще победи."

Неймар, който има 12-годишен син от предишна връзка, посрещна наскоро момиченце.

Малко след щастливата вест разкри в социалните си мрежи, че престъпници са ограбили дома на Бруна в Сао Пауло. Според бразилските медии нарушителите са задигнали бижута, часовници и различни ценни предмети на семейството. Бруна също се включи, като обясни: "Тази сутрин ограбиха къщата ми и взеха родителите ми за заложници. Дъщеря ми и аз не бяхме там по това време. Слава Богу, всичко е наред. Важното е, че всички са в безопасност и виновниците са открити."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай