Драма в Разград! Лудогорец се измъкна и срещу Левски

Домакините спечелиха дербито с 2:1

Драма в Разград! Лудогорец се измъкна и срещу Левски | StandartNews.com

Шампионът Лудогорец спечели пореден драматичен мач в първенството, като сега бе дербито с Левски в Разград. Домакините взеха мача след обрат, спечелвайки с 2:1.

Още в първата минута Спас Делев пропусна да изведе "орлите" напред в резултата, след като стреля на сантиметри покрай гредата на Михайлов. В 7-ата минута Илиян Стефанов стреля от 10 метра, но Падт показа отличен рефлекс и спаси "зелените"

Гостите от София имаха отново сериозна подкрепа от трибуните, където над 1000 техни фенове не спряха да скандират от самото начало.

В 20-ата минута Билал Бари даде аванс на Левски. Попадението е шесто за него в шампионата и първо за тази година.

В 52-ата минута Илиян Стефанов се размина с гол за Левски. Юношата на "сините" обаче остана на сантиметри от това да засече в мрежата на Падт.

Лудогорец обаче успя да изравни резултата Това стана в 61-та минута, когато се разписа Алекс Сантана.

Малко след това - сериозен проблем за "сините", след като на вратата Николай Михайлов бе принудителтно заменен от Пламен Андреев.

В 74-та минута Сантана пропусна да изведе шампионите напред в резултата. След това Андреев спаси вратата на Левски при много силен удар на Сотириу.

В края очаквано Лудогорец се хвърли да печели мача. И този път Сотириу успя! Това стана в последната минута на редовното време.

Така шампионите вече имат седем поредни победи срещу "сините".

По този начин Лудогорец върви уверено към 11-та поредна титла, след като разликата между "зелените" и ЦСКА на върха вече стана 8 точки.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай