Допълнителни паркинги в Разград преди мача с Интер

На всички възлови кръстовища и подходи към стадион „Хювефарма“ ще бъдат разположени полицейски постове, които ще следят за реда и трафика на пътя

Допълнителни паркинги в Разград преди мача с Интер | StandartNews.com

Допълнителни зони за паркиране  ще осигурят  място за  автомобили и автобуси,  с които   се очаква да пристигнат  хиляди фенове  в Разград за мача на Лудогорец с Интер, който ще се играе  на 20 февруари, четвърътък. Това съобщават от пресцентъра на ОД на МВР в лудогорския град.

Полицията е локализирала  участъци от  пътя към ж.п. гарата  в Разград, както и  дясното платно  за движение между кръстовището на улица „ Княз Борис“ и улица „Перистър“. При необходимост  ще бъде изцяло спряно движението по дясното  платно на пътя за ж.п. гарата, а  коли ще преминават само  в лявата част на шосето, предупреждават от МВР.

На всички възлови кръстовища  и подходи към стадион „Хювефарма“ ще бъдат разположени полицейски постове, които ще следят за реда и трафика на пътя.

Мерките за сигурност са изключително стриктни. На стадиона ще се влиза само срещу лични карти, а  деца без родители, дошли  да гледат  мача с възрастни придружители, ще  бъдат допуснати до зрителските места само ако  е налице писмено съгласие от родителите, намомнят от  МВР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай