Димитър Бербатов ще е в „Пред стадиона“ по MAX Sport 4

Легендата на националния отбор по футбол ще говори по всички актуални теми, свързани с българския футбол.

Димитър Бербатов ще е в „Пред стадиона“ по MAX Sport 4 | StandartNews.com

Легендата на националния отбор по футбол и кандидат за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов ще бъде ексклузивен гост тази седмица в „Пред стадиона“. Спортното шоу с участието на водача на опозицията в българския футбол ще се излъчи на живо този петък, 17 юни, от 20:00 часа по MAX Sport 4.

Случващото се в българския футбол е особено актуална тема в момента, която водещите ще обсъдят с Бербатов в рамките на 60 минути жив ефир по MAX Sport. Именно заради важните въпроси, на които всички футболни хора у нас търсят отговори, Борис Касабов, Томислав Русев, Ники Александров и Явор Кръстев ще променят формата на коментарното предаване.

Бербатов ще говори по всички актуални теми, свързани с българския футбол. Кандидатът за президент на БФС вече поиска свикването на нов обединителен конгрес, но какви са вариантите оттук нататък? Бившият нападател ще коментира съдебните битки със сегашната власт на футболната ни централа, както и скандалите с черно тото.

Той ще даде мнението си за видяното в последните мачове на националния отбор на България, който записа поредица от неуспехи в Лигата на нациите, включително загуба с 2:5 от Грузия и равенство (1:1) с Гибралтар. Водещите и Бербатов ще потърсят отговор на въпроса защо нивото на родния футбол в момента е толкова ниско и какви реформи са нужни.

Можете да гледате „Пред стадиона“ с участието на Димитър Бербатов на 17 юни от 20:00 часа на живо по MAX Sport 4. Най-интересното от последните епизоди на „Пред стадиона“ може да бъде открито и на сайта на MAX Sport – maxsport.live, както и в YouTube канала на телевизията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай