Девет "канари" шокираха "Армията" (ВИДЕО)

Ботев - Локо ще е финалът за Купата на България

Девет "канари" шокираха "Армията" (ВИДЕО) | StandartNews.com

Ботев Пловдив го направи! "Канарите" излязоха сухи от ада на ст. "Българска армия" след инфарктно 3:3. Така тимът на Николай Киров стигна финала за Купата на България с общо резултат 6:5. На 15 май тимът ще се изправи срещу градския съперник Локомотив Пловдив. Ботев завърши двубоя с 9 души след като червени картони получиха Филипов в 53-ата минута, а Вутов директно беше изгонен за блъскане на главния съдия. Точни за ЦСКА бяха Али Соу на два пъти и Евандро, а за пловдивчани точни бяха Неделев, Балтанов и Димитров.
ЦСКА тръгна добре в двубоя и още в 4-ата минута "червените" организираха добра атака, но Рафаел Енрике не стигна до кълбото след пас на Тиаго. В 7-ата минута на срещата Марин удари в лицето Малинов в наказателното поле на Ботев, футболистът на ЦСКА падна на тревата, но съдията не отсъди дузпа. Седем минути по-късно удар на Жоржиньо с глава след центриране на Тиаго от пряк свободен удар, не намери целта. В 19-ата минута Ничев игра с ръка в наказателното поле на Ботев след удар на Пинто, но съдията отново не посочи бялата точка.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК
В 22-ата минута на двубоя Черниаускас изчисти лошо кълбото напред, Неделев нацели отлично топката от воле и я прати в мрежата на стража на ЦСКА. Пет минути по-късно Балтанов получи отличен пас от Шопов и от около 12 метра прониза вратата на ЦСКА за втори път. 
До почивката ЦСКА опита да се върне в двубоя, но имаше доста брак в действията на футболистите в червени фланелки. В 49-ата минута на срещата Соу върна едно попадение за ЦСКА и върна отбора си в двубоя - 1:2. В 53-ата минута на двубоя Филип Филипов получи втори жълт картон и напусна терена.
Влезлият като смяна Евандро изравни резултата за 2:2 в 74-ата минута на срещата с отлично изградена атака. Соу реализира дузпа в 86-ата минута на срещата за нарушение на Ничев срещу Рафаел, а при протестите Вутов си позволи да блъсне съдията Костадинов и беше изгонен. Ботев се върна в двубоя с гол на Димитров в 88-ата минута с девет души на терена, а това попадение прати Ботев на финал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай