Дерменджиев: Очаквам промяна в ЦСКА на Любо Пенев

Дерменджиев: Очаквам промяна в ЦСКА на Любо Пенев  | StandartNews.com

Селекционерът на зелените не се бои от пълен стадион на мача с ЦСКА

Очаквам ЦСКА да се представят по-добре от досегашните си мачове. При смяна на треньора футболистите се стремят да се докажат пред него, а Любослав Пенев е добър треньор и мотиватор, който познава отлично футболистите, клуба, феновете, така че очаквам мобилизация при тях. Това обяви треньорът на „Лудогорец" Георги Дерменджиев в навечерието на мача с червените, който ще се играе на стадиона на армията в София.

Селекционерът на зелените е спокоен за своя тим, който според него вече е преодолял серията загуби и миналата седмица победи „Локомотив" Пловдив. Има натрупана и физическа и психологическа умора, но работим за добро тонизиране на отбора, защото малко мачове останаха и задачата ни е да освободим напрежението, обясни той.

Дерменджиев каза, че не се страхува от червената агитка, ако запалянковците на ЦСКА препълнят трибуните на "Армията". Феновете са добре дошли, когато стадионът е пълен винаги става добър мач, смята Дерменджиев.

Треньорът на разградчани остана верен на стила си и отново не назова имената на футболистите, на които ще разчита за двубоя с ЦСКА. За София ще пътуват всички, ще реша в последния момент кой ще излезе на терена, категоричен бе той. Дерменджиев заяви, че не се влияе от написаното за „Лудогорец" в пресата. Всеки има право на мнение, аз не обръщам внимание на футболните анализатори, защото знам че реалността е различна, коментира треньорът.

Междувременно пресцентърът на разградския клуб съобщи, че в навечерието на юбилея пуска на пазара луксозно издание с историята на футбола в лудогорския град.Проследени са ключовите моменти от 70 годишното развитите на отбора. Специално внимание е отделено на контролния мач на разградския тим с „Динамо" Москва , игран в града през далечната 1964 година. Тогава в Разград е пристигнал легендарният вратар Лев Яшин, на когото обаче контузия попречила да застане пред мрежата на своя тим.

Най-голямо внимание в сборника е отделено на последния етап от развитието на тима от 2011 година насам, когато отборът на Кирил Домусчиев започна серията си победни мачове на българските и европейски терени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай