Даниел Димов остава във фризера за две седмици

Даниел Димов остава във фризера за две седмици | StandartNews.com

София. Бившият национал Даниел Димов ще тренира с юношите на "Левски" две седмици. Това обяви техническият директор на клуба Христо Йовов.

 

"На никой няма да правим проблеми в решението къде да продължи бъдещето си. Но проблемът с Даниел не е такъв. Имахме напрежение от друго естество, за което той ще си понесе последствията. "Левски" е европейски клуб и сме преценили, че можем да прибегнем до такава мярка преди да я предприемем. Това е първото такова решение, което вземам, но никой не може да се поставя пред "Левски". Нито аз ще си сложа моето его, нито някой друг. Когато "Левски" е добре всички ще са добре", обясни Христо Йовов.

 

Той обяви, че иска от отбора да спечели Купата на България и да постигне 20 победи. "След като направим това, ще видим докъде сме стигнали", отсече Йовов.

 

Той е доволен от селекцията, която е извършена досега, но "сините" продължават да търсят ляво крило.

 

"Ако чужденец с такава визитка, каквото има Валери, беше дошъл тук, за него щеше да се говори още. Мисля, че този трансфер е изгоден и за двете страни, а лятото ще покаже дали сме били прави или не. Визитката на Бастос говори също много, надявам се, че двамата с Валери ще усетят какво е "Левски", ще станат част от семейството, което сме тук на "Герена" и при добро стечение на обстоятелствата мога да продължат договорите си", каза Йовов.

 

"За една година се очаква да подпише и Владимир Гаджев", каза още Йовов.

 

По време на официалното представяне, новините попълнения в "Левски" казаха по няколко думи.

 

„Доволен съм, че получих тази възможност да играя за най-големия клуб в България. Дано да спечелим един от двата трофея, защото това е важно за нас, заради 100-годишния юбилей на "Левски", заяви Валери Божинов.

 

Бразилецът Рафаел Бастос пък каза: "Добър ден на всички, радвам се, че имам тази чест да играят тук, дано да успеем да постигнем целите".

 

"Щастлив съм, че съм в Левски. Надявам се да спечелим трофей с отбора, с нетърпение очаквам да започнем мачовете“, коментира Павел Чмовш. "Ще направя всичко, ще дам най-доброто от себе си за клуба. И като всички останали се радвам, че съм в този клуб", допълни дошлият от Локомотив Пловдив Аймен Белаид.

 

"Изключително съм щастлив за този трансфер, искам да благодаря на ръководството на Левски, че съм тук. Предстои ни юбилей, за моята кариера, това една голяма крачка", завърши Пламен Крумов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай