Чужденци превземат "Герена" за купата

Чужденци превземат "Герена" за купата | StandartNews.com

Чужда инвазия ще има на "Георги Аспарухов" в сряда за мача "Левски" - "Лудогорец" за купата на България. Куп мениджъри искат места в ложата за срещата. Тя обаче е доста тясна и "сините" се чудят къде да ги сложат. Най-сериозно присъствие ще има от Италия, където видяха, че у нас се купува евтино и качествено покрай Ивайло Чочев.

В същото време двама от любимците на сектор "Б" Антонио Аниете и Мигел Бедоя обявиха, че се чувстват отлично в София от студиото на "Гонг". "Столицата е много красива , има много хубави места, където можеш да отидеш. Начинът по който ме приеха тук както в отбора, така и в социалния живот за мен е прекрасен", заяви Аниете, а с него се съгласи и Бедоя. Испанците ще играят до края на сезона без напрежение за бъдещето си. "Моят случай е лесен и прост, имам договор за още 1 година", отсече той. "Не ме интересува какво ще стане. Имаме мачове", допълни Аниете.

"Сините" се отказаха от лагер преди мача с "Марек". Футболистите ще направят една тренировка в петък, след което ще бъде обявена групата за мача. Този път обаче Стойчо Стоев ще пусне играчите по домовете. Те ще се съберат отново в събота по обед, когато ще се отправят с автобус за Дупница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай