Черно море с труден успех срещу Етър

Първата сериозна ситуация в срещата бе в 14-ата минута

Черно море с труден успех срещу Етър | StandartNews.com

Отборът на Черно море победи трудно Етър с 2:1 в първата среща от 4-ия кръг на футболното ни първенство.

Първата сериозна ситуация в срещата бе в 14-ата минута за домакините. След центриране от корнер, топката бе изчистена лошо и стигна до Александър Василев, който стреля от повече от 20 метра, но неточно.

В 17-ата минута Александър Василев центрира от свободен удар отдясно, а Живко Атанасов засече топката с глава, но тя премина на сантиметри над вратата на Етър.

В 26-ата минута Мазир Сула бе намерен непокрит в наказателното поле на гостите и стреля от около 15-16 метра, но топката премина над вратата на Етър.

В 32-ата минута Кольо Станев бе намерен зад защитата на домакините и стреля по диагонал отдясно, но ударът бе слаб и вратарят Иван Дюлгеров улови топката.

Малко след това Александър Василев стреля от повече от 30 метра, но топката премина над вратата на Етър.

В 40-ата минута късметът бе на страната на Черно море. Мартин Тошев намери непокрит в наказателното поле на домакините Шано Буколда, който от няколко метра уцели страничната греда.

Минута по-късно Мартин Тошев опита центриране отдясно, а топката се насочи към вратата на домакините и Иван Дюлгеров много трудно успя да я избие.

Три минути след почивката Шано Буколда подаде към Кольо Станев отдясно по атаката на Етър, а той с удар по земя по диагонал вкара за 1:0.

В 66-ата минута след добро разиграване топката стигна до Мазир Сула, който стреля технично от границата на наказателното поле, но топката премина на сантиметри встрани от вратата на гостите.

В 69-ата минута Черно море изравни. След центриране от корнер Атанас Илиев стреля, но вратарят на гостите Мартин Величков успя да избие, но при последвалото меле най-съобразителен се оказа Живко Атанасов, който от два-три метра вкара за 1:1.

Седем минути преди края на редовното време Александър Василев проби отляво и подаде на Едгар Пашеко, който с удар от движение вкара победния гол за Черно море“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай