Буш играч на XIII кръг в А кръг

Буш играч на XIII кръг в А кръг | StandartNews.com

София. Нападателят на ЦСКА София Серджиу Буш получи наградата за играч на XIII кръг в анкетата на Пресклуб България. Румънският голмайстор заслужи приза след силното си представяне във Вечното дерби срещу "Левски", когато отбеляза втория гол и подаде за третия на Боби Галчев.

"Много съм щастлив от тази награда, не искам да спирам дотук, а да я спечеля още много пъти, защото изглежда много добре на витрината вкъщи. Аз съм получил гласовете, но всички целият отбор игра добре. Щастлив съм, че спечелихме, но това вече е минал мач", каза Буш.

"Не знам какво стана между Точни Кукоч и Георги Петков след мача със Славия. След края на мача аз останаха на терена и видях, че другите тръгват към тунела. След това не сме го обсъждали", продължи той.

"Не знам защо не победихме Славия, имахме много положения за гол, но не вкарахме. Те са добър отбор, солиден. Мисля, че те могат да бъдат на по-добра позиция в класирането. Наша си е грешката, че не спечелихме. Беше важно да спечелим този мач, защото взимаме всичките си мачове у дома", допълни нападателят на ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай