Бразилия аплодира грациите ни в аванс

Бразилия аплодира грациите ни в аванс | StandartNews.com

Пълна зала и бурни аплодисменти, на които биха завидели и футболните ни национали, изпратиха българските гимнастички на последната им тренировка в залата на университета във Флорианополис, на юг от Рио де Жанейро. Там грациите ни избраха да се подготвят на спокойствие, далеч от суетата в олимпийското село. Подобен подход вече е давал страхотни плодове в историята на българския спорт - през 1994 г., когато Пеневата чета стана четвърта в света по футбол след продължителен лагер извън България.

На последните тренировки на Невяна Владинова и на ансамбъла на Ина Ананиева трибуните бяха претъпкани от въодушевени местни фенки и фенове, които ги изпратиха с бурни овации и с цветя, както и с пожелания за успешно представяне. Част от тях се наредиха на опашка за снимки за спомен, както и за автографи. "Настроението в нашия отбор е страхотно! Късмет на всички", коментира почитателка във Фейсбук. "И са най-красиви, и са най-добри", допълни друг. "Само след 7 дни ще сбъднете мечтата си! България ви подкрепя и ще е до вас независимо какво стане", обобщи трета.

Невяна Владинова стартира българското участие в индивидуалната надпревара в петък. Ден по-късно в битката за медалите се включва и ансамбълът.

Вижте видеото на Илиана Раева във Фейсбук:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай