Божинов спаси от нов резил "Партизан" (ОБЗОР)

Божинов спаси от  нов резил "Партизан" (ОБЗОР) | StandartNews.com

Нападателят на "Партизан" Валери Божинов се превърна в герой и с два гола спаси тима си от пореден резил. "Гробарите" врътнаха мъчно 2:2 с последния в първенството "Рад" като гост. Шампионите изоставаха с 0:2 след попадения на Трнинич и Денич. Това принуди треньорът на гранда Любинко Друлович да пусне Валери в игра. Божи се възползва от получения шанс и с попадения в 73-а и 84-а минута донесе точката за "Партизан". Ударното представяне на голаджията му спечели множество хвалби от местната преса. Другият българин в състава на "черно-белите" Иван Бандаловски изигра пълни 90 минути.

"Тежък мач, само три дни след загубата от "Аугсбург". Радвам се, че при 0:2 показахме характер и се върнахме в срещата. В края даже имахме шанс за победа, но нямахме късмет", заяви Друлович след двубоя.

Междувременно стана ясно, че гласят легендата на местния футбол Саво Милошевич за нов президент на клуба. След резила в Лига Европа всички босове на "гробарите" си подадоха оставките, а в момента тече трескаво търсене на техни заместници. До 10 януари 2016 г. "черно-белите" трябва да насрочат дата за избори на ново ръководство. Единствената пречка пред бившия нападател да седне на шефското кресло е факта, че в момента заема пост в местната футболна федерация. Другият фаворит за бос на "Партизан" е експрезидента Миле Йовичич, който напусна миналата зима. Неговият голям коз са големите успехи, които постигна през предишния си мандат.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай