"Ботев" подсилва атаката с "лале"

Пловдивчани пребориха "Стяуа" за румънец

"Ботев" подсилва атаката с "лале" | StandartNews.com

Пловдив. Още един холандец ще се подвизава в атаката на "Ботев" през пролетта. "Жълто-черните" водят преговори с голмайстор от Страната на лалетата. Засега обаче "канарчетата" не бързат да разкрият името му. Както е известно, "жълто-черните" страдат от липсата на изявена девятка. Иван Цветков дълго време се възстановява от травма, а Валери Домовчийски не оправда доверието.

В същото време от "Стяуа" обявиха, че трудно ще се преборят за Сърджан Лучин с "Ботев". "Треньорът на българите му звъни всеки ден. Двамата се разбират много добре", обяви бившият играч на "Литекс" Лауренцио Регенкампф, който води гранда от Букурещ. "Българи са се видели и с мениджъра му Виктор Бекали, който им предлага и Алек Куртеан", каза още Ренегенкампф. Той обаче разкри интересна подробност. "Динамо" има договорка, която надува цената на Лучин. "Кучетата" трябва да дадат 50% от трансфера на "Тимишоара". Сумата обаче не може да бъде под 300 000 евро. Така цената на Лучин скача тройно. Според запознати той и Алекс ще се появят в четвъртък в Пловдив и ще бъдат представени в базата в Коматево.

Казармен режим пък чака Елведин Джинич, ако не иска да разтрогне. Словенецът ще тренира двуразово, а останалото му време ще бъде запълнено от гледане на мачове, твърди "Пловдив дерби". Подобна може да бъде съдбата и на Бобан Грънчаров, който е твърд, че иска да изпълни договора си с "канарчетата".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай