"Ботев" Пд гази, мисли за "Щутгарт"

"Ботев" Пд гази, мисли за "Щутгарт" | StandartNews.com

Пловдив. "Ботев" (Пд) прегази "Пирин" (Гд) със 7:1 и поведе в класирането след 2-ия кръг в "А" група. За "канарите" се разписаха Домовчийски, Неделев, Огнянов, Педро и Ромарио на два пъти, а Домо си заби автогол.

Още преди срещата на "Колежа" вече мислеха за предстоящите сблъсъци с "Щутгарт" Телефоните в офисите на "канарите" прегряха от питания кога клубът ще пусне билетите за мача на сезона в Бургас на 1 август (четвъртък).

Специално за "Стандарт" изп. директор на "жълто-черните" Ангел Палийски обясни, че в понеделник ще станат ясни цените на пропуските. В понеделник следобед или най-късно във вторник пък ценните хартийки ще са по касите на стадиона край Бирената и на "Караваната" в Бургас.

До последния момент от фенклуба на "Ботев" натискаха ръководството да направи жест и да не вдига драстично цените на билетите. Палийски разясни и защо двубоят срещу "швабите" ще се състои на "Лазур": "Просто предварително заявеният стадион е този. Пък и от Националния ни уплашиха преди време, като ни заявиха, че ще текат ремонти по времето, когато имаме срещи в Европа".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай