"Ботев" клепа румънци за пари пред ФИФА

"Ботев" клепа румънци за пари пред ФИФА | StandartNews.com

В "Ботев" са бесни на румънци, които бавят 40 000 евро, научи "Стандарт". Става дума за "Клуж", където "канарчетата" дадоха под наем Фереборе Доре за 1 година. Северните съседи са изплатили останалите пари по договора, но за въпросните се ослушват. Така пловдивчани са решили, ако до края на месеца не си получат дължимото - да сезират ФИФА.

Иначе от ръководството на "Ботев" вчера съобщиха, че пускат в продажба 250 билета за феновете на "Левски" в деня на дербито между двата тима - неделя. Талоните ще са на цена 8 лева.

Домакините вече отдавна продадоха останалите ценни хартийки и стадионът в Коматево ще се пръска по шевовете. Очаква се и черна борса в деня на срещата.

Чакат на "Герена" две "канарчета"

"Левски" проявява интерес към двама играчи на "Ботев", твърди "Гонг". "Сините" искат да си върнат на "Герена" по схемата Георги Сърмов и Мариан Огнянов. Маци обаче нямало да бъде сам. Той ще бъде придружаван от Адам Стаховяк. Полякът ще бъде алтернатива на Пламен Илиев, след като привлечения на пожар през лятото Кристиян Наумовски не успя да се справи с тази роля.

Междувременно стана ясно, че "Левски" ще се подсили с още един спонсор за битката с "жълто-черните". В събота на гърбовете на "сините" ще се появи надпис - "Efbet". Спонсорът обаче ще събере в петък заедно столичани и пловдивчани. Стефан Велев и Роман Прохазка ще раздават в петък награди в спортен бар в "Люлин" заедно със свои колеги от "Ботев" (Пд), "Локо" (Пд), както и ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай