Босът на „Реал" на крака при Плевнелиев

Босът на „Реал" на крака при Плевнелиев | StandartNews.com

София. Работна закуска при държавния глава Росен Плевнелиев ще имат благодетелят на "Лудогорец" Кирил Домусчиев и президентът на "Реал" Флорентино Перес. Футболните босове ще посетят "Дондуков" 2 в сряда преди обед, научи "Стандарт".

Шефът на Белия балет е строителен магнат в родината си и може да бъде привлечен към родни проекти. През миналото лято той спечели втори пореден мандат и общо трети начело на един от най-титулуваните отбори в света. Той успя да сбъдне мечтата на феновете и "Реал" спечели два пъти Шампионската лига под негово ръководство. Последният през май бе за рекорден 10-и път. Все още не е ясно дали Перес ще се срещне и с Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ никога не е крил, че е заклет привърженик на "Реал". Борисов обаче засега не е потвърдил и присъствието си в ложата за мача на 1 октомври.
Там обаче със сигурност ще бъде едно от най-важните лица в служебния парламент - Екатерина Захариева. Вицепремиерът ще стиска палци за победа на "Лудогорец".

"Реал" пристигат у нас във вторник по обед с чартърен полет и ще се настанят в "Хилтън", където ще останат само една вечер. Испанците са резервирали два етажа, а служителите подписаха клетвени декларации, че няма да ги тормозят за автографи и снимки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай