Боби Михайлов: Това е може би най-добрият Мондиал в историята

Боби Михайлов: Това е може би най-добрият Мондиал в историята | StandartNews.com

София. Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изрази мнението, че това е най-силното световно първенство в историята и е много впечатлен от резултатния и офанзивен футбол по стадионите в Бразилия.

"Уникално първенство. За мен е може би най-доброто до момента. Много офанзивна игра на всички отбори, много голове. Много голове, без вратарите да са виновни, което също е уникално", каза Михайлов от ефира на БНТ.

"Радвам се, че горе-долу познах в прогнози преди това, че Холандия ще стигне далеч, че южноамериканските отбори ще се представят много добре, че Чили ще направи голямо първенство, както е. И фаворитите продължават в борбата - Бразилия и Аржентина", коментира президентът на футболния съюз.

По думите на Михайлов БФС е платил "немалка сума на ФИФА", за да получи правата за мачовете от световното в САЩ 1994 и да ги предостави на националната телевизия.

"Това е много добра идея, защото хората отново се връщат към този невероятен успех. Колкото минават годините, се вижда колко е трудно да се постигне подобно нещо", каза Михайлов, бил част от великия българския отбор, достигнал до четвъртото място в света през 94'та година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай