Боби Михайлов не отхвърли варианта за нов селекционер

Боби Михайлов не отхвърли варианта за нов селекционер | StandartNews.com

Осло. Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов не отхвърли варианта за смяна на сегашния селекционер на националния отбор гарантира Любослав Пенев след загубата с 1:2 от Норвегия до края на евроквалификациите. Михайлов добави, че до срещата с Малта не може да каже нищо по въпроса.

"Норвегия беше по-добрият отбор тази вечер. Не знам каква е причината, но бяха прекалено бързи за нас. Нищо не е загубено, ние ще се борим докрай. Те имат да идват в София, трябва да ходят и в Азербайджан. Много от нашите основни играчи не се намират във форма, но за това трябва да питате треньорското ръководство. Това са спортно-технически въпроси. Мачът срещу Хърватия си беше абсолютен хикс. Днес норвежците имаха много положения, но вторият им гол беше абсолютно късметлийски", коментира последните две изяви на националите той.

Запитан за евентуалното освобождаване на Любослав Пенев Михайлов отговори: "Имаме мач през ноември, ще имаме и Изпълком до тогава. Нищо повече не мога да ви кажа в този момент".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай