Боби Михайлов призна: Пълен трезвеник съм!

Не познава вкуса на алкохола и цигарите

Боби Михайлов призна: Пълен трезвеник съм! | StandartNews.com

В едни далечни времена, някогашният вратар на Левски и по-късно на националния отбор и довчерашен шеф на БФС Борислав Михайлов дава интересно интервю.

Вестник „Тема Спорт“ публикува едно негово изказване от 1983 г. пред изчезналия вече ежедневник „Кооперативно село“. То е по повод наградата му за „Най-добър вратар“ в бившата „А“ група. В него Михайлов разказва, че никога не се е подхлъзвал по цигарите и алкохола.

Благодарен съм му (бел. ред.: На баща му Бисер Михайлов) за големите усилия да ме направи истински човек и спортист. Предпазва ме от главозамайване, помага ми с навременни съвети, заради него не познавам вкуса на цигарите и алкохола“, казва Боби Михайлов в онова си интервю отпреди 39 години.

Запоите в БФС днес са един от порочните символи на българския футбол. Най-често те се случват преди конгресите, когато се вземат съдбоносни решения за спорта. Организират се пищни частни партита по хотели и ресторанти на близки до президента и ръководството хора.

Дори има куп клипове с участието на Михайлов, на които той е във видимо нетрезво състояние. На едно от тях той дори се крепи върху плещите на бившия спортен министър - Красен Кралев, по време на публична изява на Бойко Борисов от дните му на премиер.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай