Благоевград е домакин на международен турнир “Golden Pirin Cup”

Участие ще вземат 430 грации от 15 спортни клуба от страната

Благоевград е домакин на  международен турнир “Golden Pirin Cup” | StandartNews.com

Вторият Международен турнир „Golden Pirin Cup” ще се проведе на 9 и 10 март в зала „Скаптопара”  в Благоевград. Домакини на турнира са община Благоевград и КХГ „Пирин”. Участие  ще вземат 430 грации от 15 спортни клуба в страната. Ще видим грациите от отборите на клубовете по художествена гимнастика на „Левски“, „Левски-Илияна“, „Левски-плюс“ ,ЦСКА както и по-нови клубове като „Море“-Несебър, „Брилянт“-Пловдив, „Велбъжд“-Кюстендил, „Пирин-ЕМ“-Гоце Делчев, „Виктория „Перник, отборите на Дупница,“Теа-Денс“.

Свои сложни съчетания пред публиката ще покажат и представителките на националния отбор на България Лъчезара Пекова и Леонор Божанова, както и на националния отбор на Македония Рейчъл Стоянова.

Главен съдия на турнира ще бъде  Камелия Игнатова, световна и европейска шампионка от ансамбъла, съдия международна категория и представител на БОК. 

 Спонсори на спортното събитие са Метро, „Хиполенд”, „Евтерпа”, „Зайо Байо”, Издателство „Фют”, „Екоботълс” и др., които са предоставили специални награди за участничките в турнира.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай