"Берое" се освободи от още един португалец

"Берое" се освободи от още един португалец | StandartNews.com

Стара Загора. Ръководството на "Берое" продължава с чистката на чужденците в отбора след като преди 2 дни се раздели по взаимно съгласие с контузения Алберто Лоузейро, това официално стори и с десният халф Педро Еуженио.

23-годишният португалец от 10 дни вече не е част от отбора, но една сега двете страни официализираха отношенията си и се разделиха по взаимно съгласие. Еуженио пристигна в Стара Загора през лятото на 2012 г. и по време на престоя си записа 22 мача и отбеляза 3 гола, като 2 от тях бяха срещу "Пирин" /ГД/ за първенството при загубата с 2:3 в Стара Загора миналия сезон.

Нападателят на "Берое" Венцислав Христов, който от началото на сезона се намира в добра форма получи втора повиквателна за националния отбор на България и Христов ще бъде част от селекцията на Любо Пенев в квалификациите за световно първенство срещу Италия на 6 септември и Малта. Христов официално дебютира с националната фланелка на 14 август в контролата срещу Македония загубена с 2:0 и той игра през второто полувреме на спаринга.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай