Бербо подава ръка на ЦСКА

Бербо подава ръка на ЦСКА | StandartNews.com

Логично е да отида в Англия

Димитър Бербатов би помогнал на бившия си клуб ЦСКА. Това стана ясно по време на турнира "Данониада", където нападателят награди победител в осемнадесeтото издание на единствения по рода си футболен турнир за деца до 12-годишна възраст.

"На този етап няма как да помагам на ЦСКА, тъй като все още съм действащ футболист и нямам право. Никой все още не ме е търсил от собствениците на "червените", за да помагам на клуба. Бих помогнал само при ясна стратегия, добро управление, но пак уточнявам, че на този етап е невъзможно, тъй като все още съм действащ футболист", каза пред журналисти той.

По думите му в днешно време никой не дава толкова лесно пари. Не е приятно, че ЦСКА няма лиценз. Затова трябва да попитате управляващите клуба защо се е стигнало до тази ситуация и какво смятат да правят в бъдеще.

Вчера стана ясно, че футболната ни звезда напуска официално "Монако". До момента обаче той не е разкрил какви са бъдещите му планове.

 "Моето бъдеще все още не е ясно. Логично е да отида в Англия, тъй като там прекарах доста години", каза още той.

Той допълни, че информациите за САЩ и Катар не са верни: "Аз имам семейство, а това все пак са далечни дестинации. Ако се върна в България, ще си разваля отношенията с някои хора и затова е по-добре да не се прибирам."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай