Бербо обиден на "възрастна примадона", крещи на треньора

Бербо бележи пред погледа на Тудор в квалификацията България - Хърватия 2:0 през 2002 г.

Бербо обиден на "възрастна примадона", крещи на треньора | StandartNews.com

Скандални разкрития направи гръцка медия за омразата между Митко Бербатов и треньора му Игор Тудор, който го остява редовно резерва в ПАОК. Sport24.gr разказва за случка от средата на декември миналата година, когато двамата са имали грозен дебат в съблекалнята.

Според меди ята, двамата дори са стигнали до там да си крещят. Българинът казал на треньора си, че не одобрява методите му за начина на игра на ПАОК. Тудор му отговорил, че е "възрастна примадона" и добавил: "Да не мислиш, че си последният велик футболист на планетата?".

След това Бербатов го иронизирал, като му казал нещо на български, твърди изданието. Това обтегнало до максимум отношенията между двамата, а явно наказанието на Тудор беше, че през януари пускаше Бербо за по 15-20 минути като резерва в края на мачовете.

Трябва да се отбележи, че за тази информация на гръцкото издание все още няма официално потвърждение, но и няма коментар от страна на Тудор и Бербатов. Димитър е обиден на медиите напоследък и сам си направи интервю, за да разясни положението си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай