Бербатов избира: "Тотнъм" или "Палас"

Бербатов избира: "Тотнъм" или "Палас" | StandartNews.com

Само няколко часа след новината, че Димитър Бербатов иска да се завърне в Англия и да рита за лондонски клуб, заваляха предположенията. За момента най-сериозни са те от феновете на "Тотнъм". Привържениците заляха социалните мрежи с искания българинът отново да облече екипа на "шпорите". Бербо направи супер мачове за лондончани между 2006 и 2008 г. Разбира се, има и фенове, които го призовават обратно в "Ман Юнайтед". Едва ли обаче Луис Ван Гаал ще се съгласи при наличието на Уейн Рууни, Робин Ван Перси и Фалкао. Подновиха се слуховете и за "Арсенал". Според медиите на Острова обаче най-сериозен кандидат е "Кристъл Палас". Тимът страда от липса на нападатели от началото на сезона. Иначе без Бербо - "Монако" се класира за 1/8 финалите за Купата на Франция след успех 2:0 над "Евиан" у дома.

Друг българин - Николай Бодуров игра 90 минути при трудния успех на своя "Фулъм" с 3:2 над "Нотингам Форест" в 27-я кръг в "Чемпиъншип". "Котиджърс" събраха 34 точки и са 14-и в класирането. Лидер във второто ниво на английския футбол "Борнемут" с 51 пред "Мидълзбро" и "Ипсуич" с по 50.

ВЕСТИ

Жиката отново ще рита

топката, но от края на февруари, обявиха от клуба му "Том". Бившият защитник на "Левски" претърпя операция на крака. Живко Миланов ще се върне за началото на сезона руската втора лига. Там "Том" е на второ място с 42 точки от 21 мача.

Още един българин ще кара проби

в "Ханза". Става въпрос за Мартин Кавдански. За последно централният защитник беше в "Марек" за няколко дни, но наскоро напусна. През есента пък той риташе в македонския "Шкендия". Онзи ден на проби в немския тим отиде Димо Атанасов.

Лео Меси пак повръща

на терена. Това стана по време на успеха на "Барса" над "Атлетико" с 1:0 в първи 1/4 финал за Купата на Краля. В средата на първото полувреме аржентинецът първо се олюля, а после бе уловен да повръща. Самият Меси твърди, че си е направил хиляди изследвания, които не показват нищо нередно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай