Бербатов посегна на ЦСКА. Какво предложи на шефовете?

Бербо е лансирал пред Ганчеви наставника Александър Томаш

Бербатов посегна на ЦСКА. Какво предложи на шефовете? | StandartNews.com

Звездният Димитър Бербатов е имал разговори с шефовете на ЦСКА заради треньорския пост в Борисовата градина, съобщава БЛИЦ. 

Бербо е лансирал пред Ганчеви наставника Александър Томаш, под чието ръководство Локомотив Пловдив прави супер сезон до момента. „Черно-белите“ са първи в класирането след 7 победи, 1 равенство и нито една загуба.

„Името на Томаш не за първи път е спрягано за ЦСКА, но в предните случаи не е имало нищо сериозно. Не е имало разговори. Сега Бербатов предлага Томаш, но единствено и само при изричното условие, че Нестор Ел Маестро се провали. Димитър е категоричен, че на този етап ЦСКА не бива да прави рокади и да се остави шанс на сърбина с британски паспорт. Стигне ли се обаче до промяна, той държи Томаш да поеме „червените“, коментират във футболните среди.

Съсобственикът на ЦСКА Гриша Ганчев стои твърдо зад Нестор Ел Маестро. На няколко пъти пред фенове на тима той е обявявал подкрепата си към Нестор, който замени Саша Илич в края на юли. „Човекът има нужда от време. Вярвам му“, категоричен бил Ганчев.

Бербатов имал и друга идея, свързана с „армейците“. Той предложил на Ганчеви и двама млади треньори за „червената“ школа, които вече имали натрупат опит на Запад. Един от тях е бил наставник в академията на топ отбор от Англия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай