Бербатов нападна лошо Михайлов. Разкри целта му

Какво очаква да се случи през март на Конгреса на БФС

Бербатов нападна лошо Михайлов. Разкри целта му | StandartNews.com

Екипът на кандидата за президент на Българския футболен съюз – Димитър Бербатов, излезе с позиция във facebook страницата „Р-Еволюцията е тук“ относно съдебното обжалване на вписването на Михаил Касабов в Търговския регистър за временно изпълняващ длъжността президент на БФС.  В Софийския градски вписването на Касабов обжалват Емил Костадинов, Димитър Георгиев-Аргира и Румян Вълков.

Според Бербатов и хората му единствената цел на действията им е Борислав Михайлов да остане начело на БФС, а Конгрес на 15 март да няма.

„Налага се да информираме всички, че най-скептичните ни опасения, свързани с бъдещото на българския футбол, се сбъдват.

Плановете на Борислав Михайлов и обкръжението му са да заблуждават обществото с оставката на Михайлов.

Идващият през март 2024 конгрес за избора на нов президент на БФС също е заблуда. Дори имитират, че Изпълнителният комитет избира Михаил Касабов за временно изпълняващ длъжността президент на БФС до провеждането на конгреса през март.

Истината е, че Михайлов се интересува само от едно – как да не бъде заличаван от Търговския регистър! Как да противодейства на негово място да бъде вписан временният президент Михаил Касабов. Целта е конгресът през март да бъде обжалван, решенията му да не могат да влязат в сила още няколко години и както е по закон – вписаният президент да остане на власт. Тоест Михайлов.

Емил Костадинов, Димитър Аргиров и Румян Вълков, които са приели оставката на Михайлов, гласували са за избора на Касабов и са се подписали, сега са пуснали жалби срещу вписването на Касабов!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай