Бекъм със снимка от леглото за ЧРД

Бекъм със снимка от леглото за ЧРД | StandartNews.com

Да си жив и здрав мистър Секси, обяви дизайнер

Дейвид Бекъм направи подобаващ подарък на почитателите си за юбилея си. Днес звездата стана на 40 години. Той избра за епицентър на тържествата Маракеш. Днес сутринта Дейвид взриви социалната мрежа "Инстаграм". Само няколко часа, след като се регистрира там, той си пусна фото, на което е гол в леглото. Идолът веднага събра близо милион последователи. Англичанинът беше засипан и честитки от множество футболни звезди, сред които Зинедин Зидан, Неймар и Гарет Бейл.

Специално обръщение към него имаше и от Германия. Михаел Михалски, който е бивш креативен директор на "Адидас", обяви Бекъм за глобален секссимвол. "Имах шанса да работя с него. Само страхливците твърдят, че той е страхливец. От типичен футболист се превърна в абсолютна модна икона. Той е глобален секссимвол за мъже и жени. За млади и стари. На всеки континент. Честит рожден ден, Господин Секси", написа Михалски. "Дали е с лента на главата, с лак на краката, Дейвид винаги е излъчва секс", добави дизайнерът. Според него децата на Бекъм също вървят по пътя на баща си. "Стилът им, държанието - всичко е изпипано", продължава Михалски.

"Билд" припомни обаче, че вината за това е на жена му Виктория. "За него най-важното изречение е: "Да, скъпа". Иначе обича да рисува карикатури, както и да строи разни неща с конструктор "Лего"", коментира изданието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай