Баварски шеф задмина Меркел

Баварски шеф задмина Меркел | StandartNews.com

Мюнхен. Президентът на "Байерн" Ули Хьонес е най-актуалната личност в Германия, отчетоха всички издания. Според "Фокус" и "Еспрес" той е задминал по рейтинг Ангела Меркел и Барак Обама. Шефът на баварците дори е на път да се превърне в основен коз на опозицията, която обвини кабинета на Канцлера, че е прикривал финансовите му далавери.

Във вторник вечер Хьонес се появи за пръв път на мач, след като избухна скандала с укриването на данъци. Босът на баварците седна ложата на "Алианц Арена" за битката с "Барса". Хьонес дори се включи в хореография на немските фенове и вдигна червен картон. След срещата неговите колеги в управата на "Байерн" Карл-Хайнц Румениге и Франц Бекенбауер го защитиха.

"Първо, това не е Хьонес, а Ули, мой приятел. Второ, аз не мога да си представя "Байерн" без него", каза Румениге.

Бекенбауер пък заяви, че ще направи всичко възможно Ули да остане начело на тима. "Той ръководи прекрасно и това се видя", каза Кайзера.

"Ули Хьонес не е част от "Байерн", той е "Байерн". Без него нищо няма смисъл", допълни "Фокус". "Зюдойче цайгунт" пък разкри, че Хьонес е платил най-скъпия билет за мача. Той е цакал 5 млн. евро гаранция, за да е на стадиона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай