Бъдещ тъст трови живота на Боатенг

Бъдещ тъст трови живота на Боатенг | StandartNews.com

Една от най-очакваните сватби в Италия отново е пред провал. И то броени часове след като всичко около Кевин-Принс Боатенг и Мелиса Сата изглеждаше в розово. Двамата най-после се решиха на най-важната стъпка в живота си и дори наеха сватбен агент. Хубавицата избра и място, където да каже "да" на любимия - двореца Пизани Морета във Венеция, който е едно от любимите места за Бунга-Бунга партита на Берлускони и бе сред декора за лентата "Туристът" с Джони Деп. Днес обаче нещата се обърнаха на 180 градуса. Повод за това е семейната драма, която заформиха родителите на родената в САЩ Мелиса.

Жълтите медии разкриха, че баща й е зарязал майка й заради любовница. Дори изтекоха снимки как той се прегръща с новата си изгора. Така бъдещият тъст заби нож в гърба на Кевин. Мелиса обявила, че трябва да отложат сватбата. Тя иска да бъде до майка си, която изживява шок и не е ясно дали ще успее да си стъпи на крака до лятото. Освен това не е сигурно и дали Мелиса ще позволи на неверния си татко да я заведе пред олтара.

Ден преди тази развръзка Мелиса се пъчеше наляво и на дясно със снимки на Кевин с екипа на "Милан". "Това е неговият отбор. Той обича тези цветове", обяви хубавицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай