Аватар” спечели Каменица Фен Купа

Аватар” спечели Каменица Фен Купа | StandartNews.com

Стара Загора. Тимът на „Аватар" спечели регионалния полуфинал на Каменица Фен Купа в Стара Загора. По пътя към финала старозагорският тим елиминира 7 отбора, а за първото място победи след дузпи с 4:3 „Траките". В редовното време мача завърши 1:1. Двата тима отиват на Финала, който ще се играе в Сливен през септември. Там, най-големият и вълнуващ футболен турнир за приятели в България ще събере най-добрите от регионалните полуфинали, като националният шампион ще спечели незабравимо пътуване до Рио, за да гледа мач на култовия стадион Маракана. Тимът на „НАП" се класираха на трето, а отборът на „ФК Атлетик" на четвърто място.

Преди финала на ст. „Берое" сборен тим от старозагорски журналисти направи опит да защити футболната слава на града в демонстративно дерби срещу отбора на организаторите. Кирил Глушков – Кико, мениджър „Събития" в „Каменица" АД, обаче реализира 4 гола в противниковата врата, а до края на дербито домакините бяха наказани с още 1 попадение. В крайна сметка журналистите вкараха един гол и паднаха с 1:5„отсрамиха" играта си с 1 гол и та. Повече от 2000 старозагорци избраха да прекарат уикенда около терените на стадион „Берое". Много от тях не пропуснаха възможността да изпробват късмета си и да участват в играта на Фен Купата за спечелване на пътуване до Рио. С футболните си умения те вписаха своите имена в списъка с желаещи да придружат шампионите на турнира в пътуването до Маракана. В края на Каменица Фен Купа леката ръка на Трифон Иванов ще изтегли името на един щастливец, който заедно с двама свои приятели ще гледа мач на легендарния стадион в Рио.

Организаторите и партньорите на Каменица Фен Купа отличиха с индивидуални награди най-ярките футболни фенове в региона. Ford-Moto Pfohe награди Стоян Стойчев от тима на Траките със SPA&test-drive уикенд, заради неговите впечатляващите умения с топката, които му заслужиха титлата „Най-атрактивен играч". За „Най-добър вратар" бе провъзгласен Милен Грозев, а момчетата от „Форест" взеха наградата за „Най-спортсменски отбор" с приятелска игра и феърплей отношение.

Майсторският контрол с топката донесе и много други награди за участниците в атрактивните игри на турнира. В неделя ентусиастите имаха шанса да атакуват вратата на Веселин Рашков в „Играй с вратаря". Малките врати и ловките умения на стражата не се оказаха проблем за Благой Черняков, който спечели маркова топка adidas. Динко Златанов от Стара Загора пък спечели 365 литра Каменица от играта „Точен шут", които да сподели с цялата си приятелска компания. Томболата на GLOBUL зарадва Донко Стефанов от Сливен с най-новия Samsung GALAXY S IV. През двата дни всеки имаше възможността да тества смартфона на специален щанд и да се увери лично в неговата функционалност и добри характеристики. Още един SPA&test-drive уикенд от Ford-Moto Pfohe отиде след жребии при Светослав Иванов. В края на турнира официалният превозвач на Фен Купата ще „закара" и двама щастливци на мач от УЕФА Шампионска лига. И в Стара Загора GLOBUL събра още много кандидати за посещение на мач на „Манчестър Юнайтед" с включени самолетен билет и нощувка в хотел. Следващия уикенд – 6 и 7 юли, най-големият и вълнуващ футболен турнир за приятели гостува в Пловдив.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай