Атлетико Мадрид-Барселона пряко по MAX Sport 4

Гонитбата между Ювентус и Интер за челната позиция във временното класиране на Серия А ще продължи и в XIV кръг

Атлетико Мадрид-Барселона пряко по MAX Sport 4 | StandartNews.com

Дербито на XV кръг от Ла Лига между Атлетико Мадрид и Барселона е акцентът във футболната програма на MAX Sport този уикенд. Мачът от стадион „Уанда Метрополитано” е с начален час 22:00 в неделя и ще се предава пряко по MAX Sport 4.

Двата тима влизат в дербито с различно настроение. Домакините, водени от Диего Симеоне, загубиха през седмицата гостуването си на Ювентус в Шампионската лига, докато момчетата на Ернесто Валверде нямаха проблеми при домакинската си победа с 3:1 над Дортмунд в най-престижния европейски клубен турнир.

Трите точки са много важни и за Атлетико, и за Барселона, тъй като евентуален успех на „дюшекчиите” ще ги изравни по точки с каталунците, въпреки че Лео Меси и компания имат мач по-малко. За Барса пък е важно да не губи темпо спрямо Реал Мадрид, който гостува на Алавес в събота от 14:00 часа. Двубоят от стадион „Мендисороса” в столицата на баските Витория също ще се излъчи пряко по MAX Sport 4.

Гонитбата между Ювентус и Интер за челната позиция във временното класиране на Серия А ще продължи и в XIV кръг. Шампионите, в чиито редици след контузия се завърна звездата Кристиано Роналдо, са домакини на Сасуоло в неделя от 13:30 часа. Веднага след мача в Торино, от 16:00 часа, Интер ще има наглед лесната задача да се справи на „Джузепе Меаца” със СПАЛ, който в момента се намира на предпоследно място в класирането. Двата двубоя ще се излъчат пряко по MAX Sport 3.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай