Арсен Венгер търси "специален" футболист

Арсен Венгер търси "специален" футболист  | StandartNews.com

Лондон. Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че няма да се пробва повече за звездата на Ливърпул Луис Суарес. Френският спец обаче добави, че ще подсили състава си, ако някой "специален" футболист е на разположение.

"Топчиите" са лидер във временното класиране във Висшата лига, като по всяка вероятност ще привлекат нападател, който да им помогне в битката през втората половина на сезона.

Арсенал е един от фаворитите за титлата, въпреки че в нападение през по-голямата част разчита само на Оливие Жиру. Венгер се опита да се подсили със Суарес през лятото, но тогава удари на камък. Миналия месец пък футболистът подписа нов договор с "червените" от "Анфийлд", с което сложи край на спекулациите за евентуалното му преминаване в Лондон.

В същото време, Венгер продължава да търси голямо име, след привличането на Месут Йозил, с което да усили нападателната мощ на тима.

"Доста клубове сме, които искат да направят добър трансфер. Ако нещо специално ни се предложи, няма да го отхвърлим", каза днес Венгер.

В медиите в Англия упорито се спекулира, че Венгер ще пробва да вземе Димитър Бербатов от Фулъм, като днес стана ясно, че "котиджърс" ще поискат 2 милиона лири за българския нападател.

"Но не търсим отчаяно, защото показахме, че имаме дълбочина в състава", допълни Венгер, който призна, че след завръщането на Никлас Бентнер и Лукас Подолски опциите му в атака са се освежили.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай